Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Két Évesek Lettünk

Jó Reggelt Drágáim!

Bizony bizony elrepülnek az évek. Már két éve, hogy kinyitottunk, és ebben a két évben volt minden. Nem épp a könnyű időszakban kezdtünk neki kis vállalkozásunknak, de hát senki nem sejtette, hogy egy világszintű történés van kialakulóban.

Szokták mondani, hogy teher alatt nő a pálma, hát bizony minket is kemény kihívás elé állított a dolog. De nem panaszkodhatom, mert jól teljesítettünk. Sok éhes szájnak adtunk ennivalót. Ki forró lángost vitt, ki hamburgert, de keletje volt a dönernek és a szendvicseknek is. Sőt, az édességeket, mint pl a fánkot, krémeseket se hagyjuk ki a sorból. 😉

Elröppent Évek

Vállalkozni nem egyszerű, viszont megvan a maga szépsége, a maga önállósága, szabadsága. És ott tényleg rajtad múlik, hogy milyen irányba vezeted a dolgokat. A határ a csillagos ég.

Ez idő alatt voltak apróbb változtatások, vannak újdonságaink, és mindig a vevőinket tartjuk szem előtt. Együtt dolgozunk más vállalkozásokkal, így született meg pl a tönkölyös lángosunk is. Egyik nagy kedvenc lett a maga egészséges mivoltával.

És bár már eltelt két év, mi jövőre is tovább üzemeltetjük kis üzletünket, és rendületlen szeretettel várunk benneteket lángosért, fánkért, hamburgerért vagy akár kürtős kalácsért, amire épp megéheztek. 😉

tönkölybúza lángos