Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

1 Évesek Lettünk

Jó Reggelt Drágáim!

Bizony bizony, eltelt egy év. Most egy éve, hogy kis csapatommal átvettük a Mini Büfét. Mondhatnánk, hogy hogy telik az idő. De ez az egy év igencsak eseménydús volt. Nem unatkoztunk. Tekintsük át, hogy mi minden történt ez alatt az egy év alatt.

Történetünk

Mikulás előtt pár nappal nyitottunk. Nekem a 3 gyermek mellett bele kellett rázódnom az üzleti élet menetébe. Mit hogyan kell csinálni, mi az, amit be kell szerezni, munkatársakkal együtt dolgozni, stb. Szóval volt feladat. De aztán jött a karácsony, majd a szilveszter, és az új év kezdetén már simán mentek a dolgok. Szépen fejlődött a kínálatunk, összecsiszolódtunk, akcióval kedveskedtünk vásárlóinknak.

Aztán jött a tavasz, első rügyek a fákon, langyos szél, madárcsicsergéses napsütés, és már azt tervezgettem, hogy hogyan fogom kialakítani kis kerthelyiségünket, hogy a milliófajta lángosainkat és egyéb finomságainkat ott is el tudjátok fogyasztani. És jött az, amire senki sem számított. Beütött a világszintű vírushelyzet.

Először kétségbeestünk, hogy mi lesz velünk – azt hiszem ezzel nem voltunk egyedül – hiszen csak most indítottuk be üzletünk. De nyitva maradtunk, igaz csökkentett nyitvatartással, de üzemeltünk. És közben vártuk, hogy lecsengjen ez az egész. Bizakodtunk benne, hogy a hatalmasok hamar elérik céljaikat és tovább lépnek, nekünk pedig tovább folyhat megszokott életünk. Elkönyveltük ezt az egészet a következő kötelező gazdasági világválságnak.

Nyárra egy kicsit fel is lélegezhettünk és kezdtünk is volna visszatérni a megszokott kerékvágásba, de a világ vezetőinek más tervei voltak. Ugyan ki tudtuk élvezni a meleg nyarat és a kis kerthelyiségünkbe kiülős lángosfogyasztós beszélgetéseket, de ez sajnos nem tartott sokáig.

Őszre megint beütött ez a vírusos krach. De azért mi nem adtuk fel. Már nem volt akkora újdonság, már volt egy kis tapasztalatunk és rá tudtunk készülni. Szerencsére most nem kellett rövidített nyitvatartást bevezetni, ezért zavartalanul ki tudtunk szolgálni benneteket. És újdonságokat is bevezettünk, mint például ínyenc töltött lángosokat, gofrit vagy a házi jellegű csokis és vaníliás krémeseket.

Évfordulónk

És most itt vagyunk, ismét télapó előtt és reménykedünk, hogy a kijárási tilalom nem akadályozza meg a Télapót és Jézuskát, hogy eljöjjenek hozzánk és békét és szeretetet hozzanak mindnyájunknak.