Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Olvadó Sajt és Sárga Kukorica

Jó Reggelt Drágáim!

Ránk köszöntött az Újév, de már tova is szállt, sőt már a Valentin napot is magunk mögött tudhatjuk. Reméljük hamarosan eljön a langyos szellő, mely a tavasz illatát és ígéretét hozza.

Most egy olyan lángost hoztam nektek, amely láttán összefut a nyál a szátokban, és más se jár a fejetekben, mint hogy “Meg kell kóstolnom ezt a lángost, ezt a finomságot”.

Erre akarlak sarkallni titeket. Gyertek és harapjatok bele. 😉

A Kukorica Jótékony Hatásai

Mert ha hiszitek, ha nem, a kukoricának is vannak jótékony hatásai. A Teremtő nem véletlenül teremtette nekünk, vagy a természet nem véletlenül adta nekünk. Mindennek megvan a maga célja. Így a kukoricának is.

Többek között B1 vitamin forrás, mely köztudottan segít a tanulásban, a koncentrációban, és abban is, ha valaki sok szellemi munkát végez. Ha rémálmaid vannak, akkor is érdemes legalább 100 mg B1 vitamint bevenned lefekvés előtt, és nyugodt lesz az álmod.

Más előnyös tulajdonságai is vannak ennek a sárga szemes növénynek, melyekről részletesebben itt olvashattok.

Az Olvadó Sajt

Milyen jó is az, mikor a meleg, olvadt sajt omlik szét a szádban és keveredik a többi ízzel. Vagy amikor beleharapsz a lángosba, vagy a melegszendvicsbe, és nyúlik a frissen sült sajt néha akár a végtelenségig, ha el nem szakítod.

Egész más, jellegzetes íze van a sajtnak, mikor megolvad vagy rásül a melegszendvicsre, pizzára, de a töltött lángosban is más karakteres íze jön elő a sajtnak. De szerintem nyugodtan elmondhatom, hogy a sajtot, sajtokat, mert legyen szó bármilyen sajtról, szeretjük, és bármilyen formájában szívesen fogyasztjuk. 😉