Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Lilahagymás Lángos

Jó Reggelt Drágáim!

Hát ismét itt van az ősz. Ismét elkezdődött az iskola, a fiatalság tanulni ment, a többieknek folytatódik a mindennapi élet. De mi továbbra is itt vagyunk, és akár suli előtt, akár suli után, mindenképpen jólesik egy kiadós lángos.

És szeretjük megspékelni a lángosainkat, hogy egy kis változatosságot vigyünk bele. Imádjuk a hagymák mindenféle változatát. Múltkor ajánlottam a pirított hagymás lángosunkat, most a lilahagymás verziót részesítem előnyben.

Lilahagymával Spékelt Lángos

Természetesen nemcsak azért ajánlom ezt a lángosunkat, mert megszinesíti a feltétet, hanem azért is, mert rengeteg jótékony hatásai vannak.

A teljesség nélkül, csak hogy párat említsek, például hatalmas C-vitamin bomba, ami a jelenlegi helyzetben elengedhetetlen, és természetesen segít felkészülni a téli időszakra is.

Vagy például, ahogy a kaportea is, vízhajtó hatású. Sokszor megreked az ember testében a sok felesleges víz, amitől érdemes megszabadulni. De szépíti a bőrt is vagy épp a vércukorszintet csökkenti.

A hagymákról további érdekességeket és gyógyhatásokat még itt olvashatsz. De mindenképpen kattints a fenti linkre is, ott is sok hasznos dolog van.