Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Lángost Készítőnk

Jó Reggelt Drágáim!

Hát elérkezett a pillanat, amikor lehull a lepel a finomságos lángosok készítése mögött álló fiatalemberről. Bár sokatoknak nem kell bemutatnom őt, mert nagyon sokan ismeritek.

Ő az a fiatalember, aki viccelődik veletek, miközben várjátok, hogy elkészüljön laktató étketek. Bármilyen formában vagy töltöttséggel is kéritek a lángosotokat, egy biztos, hogy nem tudtok kifogni rajta.

Már hajnaltól a rendelkezésetekre áll, így ha az első napsugarakkal akarjátok elfogyasztani az aznapra kiszemelt lángosotokat, rá számíthattok.

Lángosok Mestere

Attila már régóta űzi ezt a mesterséget és mostanra bizton állíthatjuk, hogy mesterévé vált ennek a műfajnak. És szereti is, amit csinál, úgyhogy érezhetitek a lángosokban a szívét, lelkét, ez adja meg zamatukat.

Jelenleg még a közeli lakótelepről jár be dolgozni, de nem titkolt vágya, hogy párjával mihamarabb a saját keze által felújított házikóba költözzenek Gyoma egyik csendes utcájába.

Ezermester lévén sokan számíthatnak a segítségére kisebb-nagyobb munkálatok során. És nemcsak a kézügyességét adja, de remek beszélgetőpartner is. Az életről való gyakorlatias meglátásai útmutatóként tudnak szolgálni. 🙂

Tervekkel, célokkal néz az élet elébe, és bátran belevág akár a komolyabb feladatokba is. Úgy vallja, hogy minden tapasztalat csak megerősíti és a megfelelő irányba tereli.

Szereti a természetet, ezért mikor szabadideje engedi, szívesen tölti az időt a Körös partján párjával, barátaival. A házikónál majd állatállományban is gondolkodnak. Hát ilyen a mi Attilánk. 😀

Töltött Lángos uborkával és hagymávalSajtos Tejfölös Baconos LángosTöltött Lángos