Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Lángos Tönkölybúzából

Jó Reggelt Drágáim!

Na mit szóltok, hogy gondolunk az egészségetekre is? Már tönkölybúza lisztből is sütünk nektek lángosokat. Sima lángost, sajtos-tejfölöset vagy akár töltöttet is. 😉

Mitől Tönkölyös a Lángos?

Persze mondhatnátok, hogy hát a tönkölyliszttől, amiből készült, ez egyértelmű. Igen-igen, és ez azért is másfajta liszt, mert a búzaszemeken rajta marad az a vékony maghéj, ami körülveszi őket. Ez a héj segít abban, hogy távol tartsa a szennyeződéseket, a rovarokat, és hosszabb ideig frissen tartja a szemeket.

És éppen ettől lesz magas a sikér- ( sikér = a liszt sütőipari értékét adó fehérje) és fehérjetartalma, és éppen ezért sokkal táplálóbb, könnyebben emészthetőbb, mint a hagyományos lisztek. Nyomelemekben és vitaminokban is jóval gazdagabb fehér társánál. Magas a B-vitamin tartalma, szinte a teljes B-vitamin csoport megtalálható benne.

További Jótékony Hatásai

Aminosavakban gazdag volta miatt segíti a vérképzést és erősíti az immunrendszert, ezáltal az egész testet. Fejfájósoknak melegen ajánlott, ugyanis jó hatással van a fejfájásra. A benne lévő dolgok élettani hatása miatt lassítja az öregedést!!! Hölgyeim, ezentúl érdemes csak tönkölybúzából készült lángost fogyasztani. 😉 😉

Természetesen jöhetnek az urak is, hiszen ők is szeretnének fittek és fiatalosak maradni. 😉

A niacin tartalma miatt pedig méregtelenítő hatása is van. Emellett alacsony a kalóriatartalma is, épp ezért fogyókúrázóknak is kiválóak az ebből készült lángosok. A ma divatos népbetegségre is jó hatással van, ugyanis csökkenti a koleszterinszintet. Ha szeretnél még róla egyéb érdekességeket és pár receptet, akkor látogass el erre a weboldalra.

Segítség Pénzkezelésben

Egy kedves barátomnak szeretnék abban segíteni, hogy népszerűsítem a szoftverét. Ha szeretnéd átlátni a pénzügyeidet, vagy esetleg azt, hogy hol folyik el a pénzed, akkor mindenképpen érdemes letöltened ezt az ingyenes verziót. Egyébként van családi és céges változata is, bár az már fizetős.