Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Laktató Lángos

Jó Reggelt Drágáim!

Tudunk ám lángost is sütni, sőt, igazán ez a specialitásunk, hiszen széles választék van nálunk belőlük, sőt, ha nem találsz kedvedre valót, akkor csak gondold ki épp mire fáj a fogad és mi azt is elkészítjük. Töltött vagy töltetlen, mi legyen benne vagy a tetején, azt rád bízzuk, de adunk választékot is, hogy melyik nap melyiket próbáld ki.

Sült Lepényke

A lángos másik neve a sült lepény. Reggeli, ebéd vagy vacsora, bármiről legyen is szó, egy jó lángos mindig jólesik és még laktat is. Munkába mész vagy onnan jössz, ne hagyj ki egy jó lángost. Ezzel a sült lepénnyel igencsak megtelik a bendőd. Nincs kedved főzőcskézni vagy épp rohansz, mi elkészítjük helyetted, neked csak enned kell.  

A Kaparék Maradékból Született Új Eledel

És hogy honnan jön? Hát régen, mikor még a kenyeret kemencében sütötték, akkor az asszonyok teknőkben dagasztották a kenyeret, és a tésztamaradékot vagy más néven kaparékot sem dobták ki, hanem a kemence szélében megsütötték, és ezek lettek a lángosok. Amiket aztán frissen és jóízűen elfogyasztottak reggelire, megkenve tejföllel, lekvárral, vagy ki mivel akarta.