Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Fahéjas-Tejfölös Lángos

Jó Rggelt Drágáim!

Ez a kis cukiság nem ám fánk, nehogy azt higgyétek. De nem ám. Őméltósága kérem szépen egy lángos. Kis kerek, formás lángos. És nem is a megszokott feltétet kapta. 😉

Hanem az ínyenceknek, bevállalósoknak akarunk kedvezni őméltóságával, ugyanis fahéjas tejföllel lett nyakon öntve. És hogy milyen ízvilágot teremtett ezzel? Hát gyere, és próbáld ki.

Ha Nyár, Akkor Lángos

A nyár nem is telhet el lángos nélkül. Milyen strand az, ahol nem lehet egy jó magyar lángost kapni. Mi ugyan nem a strandon vagyunk, de érdemes elsétálni hozzánk, mert ahányfajta lángost kínálunk, legyen az sima vagy töltött, sehol máshol nem találsz ilyen választékot. 😉

És ki mondta, hogy csak a már jól ismert lángosokat fogyaszd? Miért ne próbálnál ki valami másfajta ízkombinációt? Mondjuk ötvözzük a kicsit édeskés fahéj fűszert a kicsit savanykás tejföllel, majd löttyintsük nyakon a pőre lángost. Mit szólsz hozzá?

Gyere, és próbáld ki, majd oszd meg véleményed velünk. 😉

A Fahéj Mint Gyógynövény

És nemcsak az ízvilágot színesíti meg a fahéj, hanem olyan jótékony hatásai is vannak a szervezetre, amire lehet első ránézésre nem is gondolnánk. Csak egy párat sorolok fel ízelítőként, hogy miért is érdemes fogyasztani.

Például többek között azért, mert elősegíti a fogyást, csökkenti a koleszterin szintet vagy hatásos a gombás fertőzések ellen.

Még sok más mindenre is nagyon hatásos, bővebben itt tudtok róla olvasni.