Lángos, Fánk, Hamburger, Szendvics, Gofri, Mini Büfé +36 66 786 126 info@finomlangos.hu

Chilis Babos Lángos

Jó Reggelt Drágáim!

Mi aztán nem sajnáljuk sem a fantáziánkat, sem az időnket, hogy újabbnál újabb lángosokat találjunk ki nektek. Most éppen Bud Spencer kedvenc ételét elegyítettük a mi ropogós tésztájú lángosunkkal. Igen-igen, babot tettünk a lángosba. Méghozzá nem is akármilyet, hanem egyből csípőset, azaz chilis babot. 😉

Bud Spencer talán sokatok kedvence, de nem nagyon akad olyan, aki ne hallott volna róla. Vagy ne látta volna valamelyik közös filmjét a szőke ikonnal, Terence Hillel. Azt tudtátok például, hogy Bud a filmezés előtt az olasz vizilabda válogatott tagja volt? És hogy játszott a magyarok ellen?

És azt kinéztétek volna belőle, hogy nemcsak bunyózni tudott, de énekelni is? Több filmjének a betétdalát ő maga énekelte. És hogy mi mindent tudott még, vagy mik voltak a sikerének titkai, ezen a blogbejegyzésen el tudjátok olvasni.

A Chili csíp amikor bemegy és akkor is, amikor kijön

Bizonyára ismert számotokra, hogy a chilit leginkább emészést serkentő hatása miatt szeretik, de fogyókúrázóknak is kiváló az anyagcsere-gyorsító hatása miatt. Sok más jótékony hatása mellett még nagyon jelentős fájdalomcsökkentő is. További egészségre gyakorolt hatásait itt tudjátok elolvasni.

Pénzáramlás Tervező Szoftver

Tudom, hogy ez itt most érdekes, hiszen kérdezhetitek, hogy hogyan jön ez a lángoshoz, de egy nagyon kedves barátom termékét szeretném ajánlani nektek, amit ha rákkattintasz a képre, akkor ingyen le tudod tölteni.

Nagyon segít abban, hogy át tudd látni a pénzügyeidet és rendbe tudd tenni őket. A fejlődéshez elengedhetetlen egy stabil alap vagy egy kiindulópont. Próbáljátok ki. 😉