
Jó Reggelt Drágáim!
Hát hogyan is készül nálunk ez a mindenféle finomsággal jól megtömött Hamburger? Odafigyelünk a minőségre és a tisztaságra. Ilyenkor tavasszal lehet igazán friss belevalókat kapni hozzá, és ki is használjuk ezt az alkalmat, hogy nagyanyó bio kertjéből jussunk hozzá a zöldfélékhez. 😉
A Tavasz Színpompái
![]() ![]() ![]() |
És hogyan is kerül az a harapnivaló friss saláta a hambiba? Azt hiszem nem árulok el meglepetést, ha azt mondom, hogy egyszerűen csak nagy gondossággal és odafigyeléssel egyenként szétválasztom a saláta leveleit, megmosom őket, vigyázva épségükre és szépségükre, majd gyengéden a hamburger alsó puha bucijára fektetem.
És eme roppanó ágyra helyezem a többi finomságot, mint a husit, sajtot és társait, hogy aztán nektek nagy ízorgiát biztosítson az elfogyasztása. Remélem kellőleg felcsigáztalak benneteket. 😀